Telefon: 

97924888

Citybike er perfekt til bykørsel​

Står du og mangler en lækker citybike, har vi et stort udvalg af forskellige mærker og modeller. Vi er din cykelspecialist i Thisted, Hurup og Fjerritslev, hvor du får høj service og kvalitetscykler til skarpe priser. Skal vi hjælpe dig med at finde en ny citybike, anbefaler vi, at du kigger ind i vores butik, så vi kan høre mere om, hvad du har brug for. 

Sammen finder vi den optimale cykel til dine behov - og der er også masser af udstyr til at optimere sikkerheden og komforten. En citybike er den perfekte cykel til bykørsel - deraf navnet. Den har glattere dæk og giver en mere komfortabel stilling.

Køb en komfortabel citybike velegnet til asfalt

Har du brug for en lækker cykel, der er robust og holdbar samtidig med, at du får masser af komfort og køreglæde, er en citybike det sikre valg. Det er en slags hybrid mellem en racer og en mountainbike, da den har det her karakteristiske styr, som man også typisk ser på en mountainbike. Kører du primært på asfalt i byen, er det et godt transportmiddel, der får dig let fra A til B.​

Vi tilbyder mange forskellige modeller og farver, hvor du frit kan vælge ud fra dine præferencer. Ønsker du at få udstyret din citybike med bagagebærer, er dette også muligt.

Cykler til konkurrencedygtige priser

Har du svært ved at vælge, hvilken slags cykel du skal vælge, kan vi varmt anbefale en citybike. Det er nemt at manøvrere, og det er samtidig en stærk og robust cykel, der kan holde til noget. 

Vi tilbyder naturligvis kompetent rådgivning i butikken, så du får gode råd om, hvilken slags model der vil være god til dine behov. Vi har noget for en bred smag, så mon ikke vi også har en flot citybike til dig.

Kom og se vores udvalg eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Ring på telefon 97 92 48 88 eller skriv til e-mail vjm@mail.dk.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HAR DU SPØRGSMÅL VEDRØRENDE ET PRODUKT, ELLER ANDET, SÅ KONTAKT OS GERNE.

​VI SVARER HURTIGST MULIGt.​

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Østbyens Cykel & MC-Center ApS

V/ Nikolaj & Lars Kappel

CVR: 38305042

Kontakt

Telefon: 97 92 48 88

E-mail: vjm@mail.dk