Telefon: 

97924888

Elcykler, almindelige cykler og scootere​

Er du på udkig efter elcykler i høj kvalitet i Thisted, Hurup eller Fjerritslev, tilbyder vi hos Østbyens-cykel & Knallertcenter et stort udvalg af elcykler, almindelige cykler og scootere. Vi har 40 års erfaring med salg, 10 år med reparation og service af forskellige cykler, hvorfor vi er en kompetent forhandler, der kan vejlede dig til at købe den rigtige elcykel til dine behov. 

Vælg mellem masser af kvalitetsmærker, hvor du blandt andet finder:

Reparation og service af elcykler

Har du en elcykel, en almindelig cykel eller en scooter, der trænger til et eftersyn, tilbyder vi reparation og service af alle slags. Vi er tre kompetente fagspecialister i firmaet, hvoraf vi har en motorcykelmekaniker, der forstår sig på alle slags køretøjer med to hjul. 

Vi er yderst kvalitetsbevidste og effektive, når vi servicerer eksempelvis elcykler, og du oplever ikke lang ventetid hos os. Vi har gode priser samt en masse gode tilbud på et væld af flotte elcykler. Skal du have luft i cyklen eller udført en mindre reparation, kan vi typisk hjælpe dig med det samme.

​Vælg mellem forhjulstræk eller baghjulstræk

Har du specielle præferencer i forhold til, om du helst vil have forhjulstræk eller baghjulstræk? Vi har begge dele, selvom vi oftest anbefaler baghjulstræk, som er det mest almindelige. Søger du et godt tilbud på elcykler, kan det meget vel være i vores butik, du finder din nye cykel. 

Kig forbi og se vores brede udvalg, så skal vi nok hjælpe dig til at finde den helt rigtige model. Vi er desuden medlem af Danske Cykelhandlere.

Ring for aftale på telefon 97 92 48 88 eller skriv til e-mail vjm@mail.dk for at høre mere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HAR DU SPØRGSMÅL VEDRØRENDE ET PRODUKT, ELLER ANDET, SÅ KONTAKT OS GERNE.

​VI SVARER HURTIGST MULIGt.​

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Østbyens Cykel & MC-Center ApS

V/ Nikolaj & Lars Kappel

CVR: 38305042

Kontakt

Telefon: 97 92 48 88

E-mail: vjm@mail.dk